Descobreix La Rovira

Visita guiada:

Des de LA ROVIRA, us convidem a fer una passejada circular d’uns 3,5 Km i sense cap tipus de dificultat per un recorregut perfectament senyalitzat per la finca de casa, entre boscos i prats de pastura. El camí arriba a les instal·lacions ramaderes i a l’obrador de Cal Rovira on fem l’elaboració pròpia de productes, lliures d’al·lèrgens, dels nostres porcs. Us mostrarem les diferents parts de l’explotació, la nostra manera de treballar i de produir d’acord amb la filosofia del “Tancant cercles” que permet controlar tots i cadascun dels processos des de la terra al plat. La ruta continua cap al restaurant Els Casals i La Rovira.

Tancant Cercles és l’expressió d’una manera de fer, la filosofia de produir d’acord amb les formes artesanes tradicionals i controlant tots i cadascun dels processos productius.

El cicle comença amb la terra, que és l’origen de tot i el que dóna sentit al que som: una família pagesa. Una part important dels cereals que després convertirem en pinso per als animals provenen de la mateixa explotació. Ordi, blat de moro, soja, pèsol i oli de soja són en la base de l’alimentació de porcs, vedells o pulardes. El pinso també és fet al molí de casa, la qual cosa ens permet prioritzar la qualitat orientada a l’obtenció d’aliments amb un objectiu clar: criar animals sans, equilibrats i amb un potencial d’alt valor gustatiu.

El procés continua a les granges de porcs on, a partir d’una acurada mescla genètica, aconseguim un porc poc conformat, amb una bona infiltració de greixos. Això és fonamental per poder oferir una bona gamma de productes (botifarres, perols, bulls, sobrassades, lloms, llonzes, costella…) que aprofundeixen en el gust tradicional, cercant els sabors autèntics d’una elaboració, fruit de l’experiència de generacions. Així fins a la taula, on es clou aquest cercle ple d’entusiasme i passió.

Aquest cercle virtuós es veu reflectit en el nostre treball diari: l’explotació agrària i l’elaboració de productes del porc de Cal Rovira, espais que podràs visitar; el restaurant Els Casals on podràs degustar una cuina de terrer molt marcada per la temporalitat del producte; i la casa Rural de La Rovira on podràs gaudir d’un entorn tranquil però, a la vegada, amb totes les comoditats necessàries.

Et convidem a formar part d’aquest món d’autèntica passió!

tancant cercles agroturisme rural la rovira
tancant cercles agroturisme rural la rovira
tancant cercles agroturisme rural la rovira
×

LOGO-LAROVIRA

Hola!
Qualsevol dubte que tinguis pots parlar per WhatsApp clicant al requadre inferior o envia'm un correu electrònic a:
info@larovira.cat

×